De MovaNext is ontworpen om praktisch alle soorten fietsen, veilig en comfortabel op de trekhaak van de auto te kunnen vervoeren.    

Met de komst van de elektrische fiets is de fietsenwereld ingrijpend veranderd. Elektrische fietsen zijn een stuk zwaarder dan gewone fietsen en daardoor zijn veel fietsendragers niet geschikt om de zwaardere belasting (soms wel 60 kg) te vervoeren.
Ook het gebruikscomfort blijkt bij oudere dragers een groeiend probleem. Men moet vaak veel meer inspanning verrichten om de fietsen fatsoenlijk gemonteerd te krijgen. De MovaNext fietsendrager biedt de oplossing voor deze problemen.

Wielset
Als extra accessoire is er een wielset ontworpen voor de Movanext die onder de drager een vaste montage heeft. Deze wielset maakt het mogelijk om de drager te verrijden. Bijvoorbeeld van berging naar de auto. Het tillen van drager hoeft met dit hulpstuk dus niet meer.

Veilige montage
Het unieke speciaal voor de MovaNext ontworpen klemsysteem voor op de trekhaak zorgt ervoor dat de fietsendrager snel, eenvoudig en automatisch rechtgeplaatst wordt.
Dankzij de verstelbare wielsteunen met snelsluiting kan bijna elke fietsafmeting veilig geplaatst worden

Daarom de MovaNext
* Veel ruimte tussen de fietsen
* Standaard met duostekker 7- en 13 polig
* Uitgevoerd met mist- en achteruitrijlamp
* Automatische vergrendeling
* Plaatsing op trekhaak zonder hulpstukken
* Snelsluitbevestiging voor de wielen
* Slimme kentekenplaat montage
* Geschikt voor 2 E-Bikes
* Gebruiksklaar in doos
* Makkelijk te tillen door geïntegreerde handgrepen
* Compact opvouwbaar
* Belastbaar tot 80 kg
* Eigen gewicht 16 kg
* Uniek klemsysteem
* Diefstalbeveiliging
* Stabiele framebevestiging

Compact
Dankzij de compacte afmeting, eigen gewicht van 16 kg en de geïntegreerde handgrepen is de MovaNext eenvoudig te hanteren en gemakkelijk op te bergen.         

MovaNextM2 Verto
De MovaNext is ook leverbaar in ‘Verto’ uitvoering:
Deze versie biedt de mogelijkheid om het frameklem-gedeelte omhoog te klappen. In combinatie met een oprijgoot hoeft u de fietsen vrijwel niet meer te tillen.